30/08/2017 12:12:44 - 30/08/2017 12:12:44 - 6890 Okunma

Ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm yokluk ve zorluklara rağmen; kararlılık, inanç ve azim ile gerçekleştirilen Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanlık destanına dönüştüğü 30 Ağustos Zaferi’nin 95. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecan ile yad ediyoruz.

Vatanımıza sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek ve gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak hepimizin müşterek vazifesidir.

Bu vesile ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bu zaferi bize armağan eden Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

Kırklareli Üniversitesi Rektörü