Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/09/2017 10:38:04 - 25/09/2017 10:38:04 - 12196 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Akademik ve Bilimsel Destek” Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı.

İşbirliği protokolü, 21 Eylül 2017 Perşembe günü Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirilen törende, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya ÇETİNTAŞ tarafından imzalandı. Protokol törenine; Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora YENİHAN, Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Onur AŞKIN, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdoğan SEMERCİ, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma Merve GELEP ve Uzman Özgür EMİR katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, törende yaptığı konuşmada protokol ile ilgili bilgiler aktardı. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile çok ciddi bir işbirliği ve gönül dostluklarının bulunduğunu belirterek konuşmasına başlayan Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, şunları ifade etti: “Bu projemizde Kırklareli Üniversitesi olarak bizler; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyelere üretimini yaptıkları ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi; ürünlerin ve hizmetlerin ulaştırıldıkları pazarlarda bulunan hedef müşteri kitlesi ile iletişime geçilmesi; üyelerin iletişim ve satış-pazarlama konusunda sosyal becerilerinin arttırılması konularında elimizdeki imkanlarla her türlü desteği sunacağız. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak projeler, faaliyetler, kongreler, sempozyumlar, toplantılar düzenlenmesi alanlarında Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezimiz vasıtasıyla akademik ve bilimsel destek vererek danışmanlık hizmeti vereceğiz.”

Rektörümüz ŞENGÖRÜR konuşmasının sonunda, başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ertuğrul Ziya ÇETİNTAŞ olmak üzere, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Erdoğan SEMERCİ’ye, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma Merve GELEP’e, Sürekli Eğitim ve Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezlerimizin müdürlerine teşekkür etti. Projenin hayırlı olmasını, Kırklareli’mizin ve Ülkemizin gelişmesine önemli katkılar sunmasını diledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya ÇETİNTAŞ ise konuşmasında; “Ticaret ve Sanayi Odası olarak uzun süredir Kırklareli Üniversitesi ile çeşitli projelerde birlikteyiz. Bundan sonra da İnşallah Kırklareli’mizin her yönden; sosyal, ekonomik ve kültürel yönlerden gelişmesinde Üniversitemizle birlikte projeler yürütmekten büyük mutluluk duyacağız. Üniversitemizden büyük destek gördük. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de Üniversitemize her türlü desteği vermeye hazırız. Hem Ticaret ve Sanayi Odası adına hem de şahsım adına Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e ve Üniversitemizin değerli akademisyenlerine bilimsel çalışmalardaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, projemizin hayırlı olmasını ve başarılı bir şekilde sona ermesini temenni ediyorum” dedi. 

protokol

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.