Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/09/2017 16:12:31 - 02/10/2017 16:12:31 - 10610 Okunma

Üniversitemiz Babaeski Meslek Yüksekokulu 2017-2018 akademik yılı tanışma ve bilgilendirme toplantısı, 28 Eylül 2017 Perşembe günü MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya;  Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN, yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Tanışma ve bilgilendirme toplantısı, Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN’ın açılış konuşmasıyla başladı. Öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlayabilmeleri için okul ve çevreyi tanıma süreçlerini hızlandırmaları hususunda Meslek Yüksekokulu yönetimi olarak destek olacaklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN, öğrencilerin eğitim-öğretim hayatları boyunca yaşayacakları problemlerin önüne geçebilmeleri için danışman öğretim elemanlarıyla irtibat halinde olmaları gerektiğini ifade etti. Eğitimde sosyal aktivitenin önemine de değinen Yrd. Doç. Dr. CAN, sosyal faaliyet ve etkinliklerin akademik yıl boyunca devam edeceğini söyleyerek öğrencileri, Babaeski Meslek Yüksekokulu programlarını kazandıkları için tebrik etti. Başarılarının üniversite yaşamları boyunca devam etmesini diledi.

Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN'ın konuşmasının ardından Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yeşim CAN, Babaeski Meslek Yüksekokulu’nu tanıtan bir sunum yaparak; yüksekokulun yönetim kadrosu, bölüm başkanları, yüksekokul bünyesinde yer alan programlar, öğrenci değişim programı koordinatörleri, kültür-sanat ve spor faaliyetleri ile sunulan hizmetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Tanışma ve bilgilendirme toplantısında öğrencilere; kişisel, sosyal ve kültürel gelişimleri için yardımcı olunacağının altı çizildi.

toplantı

Facebook Twitter Google Plus
Babaeski Meslek Yüksekokulu Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.