03/10/2017 11:12:37 - 04/10/2017 11:12:37 - 13803 Okunma

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na 2017-2018 döneminde Erasmus+ Programı kapsamında hareketlilik faaliyeti gerçekleştirme amacı ile yapılan “Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Akreditasyonu KA108” başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı. Gerçekleştirilen kalite değerlendirmesi neticesinde başvurusu başarılı bulunan Kırklareli Üniversitesi’nin de içerisinde yer aldığı 13 Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu, hareketlilik faaliyeti gerçekleştirmek üzere akredite oldu. Böylece Üniversitemizde yürütülmekte olan Erasmus+ Programı projelerinden olan KA107’de (Avrupa Birliği dışı ülkelere öğrenci ve personel değişimi) 2016 yılında elde edilen Türkiye birinciliğinin ardından KA108’de de Üniversitemizi gururlandıran yeni bir başarı elde edilmiş oldu.

Turizm Fakültesi Öğrencilerimiz Yurtdışında Staj Yapacak

Yurtdışı Staj Konsorsiyum programı olan KA108, ilk kez 2016 yılında uygulanmaya başlandı. Turizm Fakültesi öğrencilerinin yurtdışında staj yapmasına imkan sağlayan projede; Kırklareli Sanayi ve Ticaret Odası, Trakya Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi paydaş olarak yer almaktadır. Farklı fakülteler ile Üniversitemize yeni projelerin kazandırılması için çalışmalar devam etmekte olup staj başvuruları başlayan projenin Turizm Fakültesi öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

2017-2018 KA108 Turizm Konsorsiyum Projesi Staj Başvuruları için TIKLAYINIZ.

erasmus KA108