12/10/2017 13:45:09 - 13/10/2017 13:45:09 - 10585 Okunma

Türkiye'de yaşayan uluslararası üniversite öğrencilerinin gözünden Türkiye’yi, Türkçe'mizi, kültürümüzü ve yaşam hikâyelerini ekranlara getiren “Gönüllü Elçiler” adlı programın bu haftaki durağı üniversitemiz oldu.

TRT Haber'de yayınlanmaya başlayan ve her hafta farklı bir üniversiteye konuk olan “Gönüllü Elçiler”adlı programın bu haftaki bölümünde Üniversitemiz ve Üniversitemizin uluslararası öğrencileri ekrana gelecek.

Çekimleri  Üniversitemiz Kayalı Yerleşkesinde gerçekleştirilen "Gönüllü Elçiler" programının bu haftaki bölümünde; Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Türkmenistanlı Jelal CHARYYEV, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü  1’nci sınıf öğrencisi Özbekistanlı Sitora SARSENOVA, Sağlık Kurumları İşletmeciliği 2’nci sınıf öğrencisi Kamerunlu Ahmadou ADAMOU, İktisat 1’inci sınıf öğrencisi Moldovalı Artiom BOIARİNOV, Kamu Yönetimi 4’üncü sınıf öğrencisi Azerbaycanlı Maharram TAGHIZADE, İktisat 4’üncü sınıf öğrencisi Somalili Ayan MOHAMUD’ın gözünden ülkemiz, Kırklareli’miz ve Üniversitemiz anlatılacak.

KLÜ ve Uluslararası öğrencilerinin misafir olduğu "Gönüllü Elçiler" programı 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 18.35'de TRT Haber ekranlarında yayınlanacak.

Gönüllü Elçiler TRT HABER KLÜ