Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
13/10/2017 08:49:11 - 14/10/2017 08:49:11 - 12238 Okunma

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve Poşetsan Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Üretim Müdürü Erok PAK'ın  konuşmacısı olduğu  konferans, 10 Ekim 2017 Salı günü, saat:11.00'de Rektörlük Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konferansı; Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Evren ÇAĞLARER, yüksekokul akademik personeli ile çok sayıda öğrenci dinledi. Poşetsan Müdürü Erol PAK konferansa firma tanıtımı ile başlayarak, ambalaj sektörü, sektörün geleceği ve mezuniyet sonrası sektörün öğrencilerden beklentileri ile ilgili bilgiler verdi.

Sektörde çalışacak öğrencilere kendilerini sürekli geliştirmelerini, bunu da fuarlar, fabrika ziyaretleri sayesinde yapabileceklerini belirten PAK, sektörde uzmanlaşmanın kişi açısından tercih edilebilirliğinin arttırılması açısından önemli olduğunu söyledi. Mesleki ingilizce, sorunlara çözüm bulabilme, planlı olma, işin bitiş süresine uyma, mesai saatleri ile kendini kısıtlamama, mevcut durumu daha iyi hale getirecek önerilerde bulunma gibi faktörlerin uzmanlaşmaya büyük katkılar sunacağı değerlendirmesini yaptı.  

Konferans, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN'ın, Poşetsan Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Üretim Müdürü Erol PAK'a konferans için teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

 

KONFERANS

Facebook Twitter Google Plus
Ambalaj Sektörü
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.