Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
23/10/2017 14:39:36 - 23/10/2017 14:39:36 - 12739 Okunma

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan Üniversitemizin de paydaş olarak yer aldığı "Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetlerinin Verilmesi (TrakyaKAriyer)" projesi kapsamında bütün yerleşkelerimizde Ajans tarafından görevlendirilen Uzman Psikolojik Danışman Aycan KUL tarafından TrakyaKAriyer Projesi ve Kariyer Merkezimizin hizmetlerine ilişkin bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Bilgilendirme toplantıları 16 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek.

Toplantılarda Uzman Psikolojik Danışman KUL, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizde verilen kariyer hizmetleri konusunda öğrencilerimizi bilgilendiriyor. kariyer.klu.edu.tr ve www.trakyakariyer.org web portallarını öğrencilerimize tanıtıyor. Web tabanlı kariyer hizmetleri sunmayı da amaçlayan Kariyer Merkezimizin tüm hizmetleri, bütün kampüslerimizde öğrencilerimizle düzenlenen toplantılarda anlatılıyor.  

Bilgilendirme toplantılarına katılan öğrencilerimiz, Uzman Psikolojik Danışman Aycan KUL’dan talep etmeleri halinde bireysel ve grup kariyer danışmanlığı hizmeti de alabilecekler. Öğrencilerimize ayrıca merkezimizdeki kadrolu uzmanlarımız tarafından da bireysel ve grup kariyer danışmanlığı hizmeti verilmeye devam edilecek.

Öğrencilerimiz yerleşkelerinde yapılacak kariyer bilgilendirme toplantılarının saatleri için bölümlerinin bağlı olduğu Fakülte/MYO sekreterliklerinden bilgi alabilir. Toplantılar en son 16 Kasım tarihinde Vize MYO’da yapılacak oturumlarla son bulacak. Toplantıların takvimi için tıklayınız.

 

kariyer KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.