25/10/2017 14:30:37 - 25/10/2017 14:30:37 - 8338 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 11. Üst Kurul Toplantısı, birlik üyesi dört üniversite rektörünün katılımıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, TÜB Alt Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Süha ÖZDEN, TÜB Genel Sekreteri Doç. Dr. Aşkın KOYUNCU, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet ERDEM, Prof. Dr. Mirza TOKPUNAR ve Genel Sekreter Sami YILMAZ katıldı.

Trakya Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı Rektör Prof. Dr. Yücel ACER, 11. Üst Kurul Toplantısı nedeni ile birlik üyesi dört üniversite rektörünü ÇOMÜ’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek toplantının verimli geçmesini diledi. 2017 yılında TÜB tarafından yapılan bilimsel-sosyal etkinlikler ve 2018 yılı içerisinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunulan toplantıda; 11. Alt Kurul Toplantısının Kasım ayının son haftasında Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde Edirne’de, 12. Üst Kurul Toplantısının ise Aralık ayının üçüncü haftasında Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde Tekirdağ’da gerçekleştirilmesine karar verildi.

TÜB