Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/11/2017 11:48:21 - 02/11/2017 11:48:21 - 11512 Okunma

Üniversitemizin de paydaşı olduğu TrakyaKAriyer Projesi kapsamında Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizin işbirliği ile mezunlarımıza yönelik akşam yemeği programı düzenlendi.

Kırklareli merkezde bulunan Lozengrad Hotel’de 27 Ekim Cuma akşamı gerçekleşen programa; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlknur KARAASLAN, Kamu Diplomasisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muharrem EKŞİ, Dış İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Neriman HOCAOĞLU BAHADIR ve Üniversitemiz mezunları katıldı.

Etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, mezunlarımızı masalarında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Daha sonra  Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU, bir konuşma gerçekleştirerek, 2016 yılında kurulan merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Merkezin sadece hali hazırda öğrenim gören öğrencilere değil aynı zamanda mezun öğrencilere de hizmet verildiğini belirten MUSAOĞLU, Kırklareli Üniversitesi’nin; öğrencisi, mezunu, öğretim elemanı ve idari personelleri ile birlikte büyük bir aile olduğunu ifade etti.

yemek TrakyaKariyer KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Mezunlarımıza Yönelik Akşam Yemeği Etkinliği
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.