Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
01/11/2017 11:27:21 - 01/11/2017 11:27:21 - 9720 Okunma

Dünya Barış Aile Federasyonu tarafından finanse edilen Orta Doğu Genç Delege Programı kapsamında Türkiye'ye gelen Japon Öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti. Bölgenin kültürel, dini, coğrafi, ekonomik ve beşeri özelliklerini öğrenmek, geleceğin liderlerine global düşünme becerisi kazandırmak amaçlı ziyaretler düzenleyen grup Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR ile görüşerek bir süre sohbet etti.

 

Japon öğrencileri misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, bu öğrencilerin tarihsel süreç içerisinde her zaman olumlu ve sevgi çerçevesinde ilerleyen Türk-Japon ilişkilerinin daha da güçlenmesi noktasında önemli bir misyon üstlendiklerini ifade etti. Bu tür programlar, ziyaretler ve buluşmaların dünyanın farklı coğrafyalarındaki öğrencileri bir araya getirerek kültürel bağların güçlenmesine ve zenginleşmesine önemli katkılar sunduğunu da belirten ŞENGÖRÜR, öğrencilerin Japonya’ya döndüklerinde gönüllü birer kültür ve dostluk elçisi olacaklarını söyledi.

 

Ziyaretin sonunda Dünya Barış Aile Federasyonu Ortadoğu Direktörü Yoshihiro Yamazaki, Genel Sekreter Marilyn Angelucci, Bölge Direktörü Umberto Angelucci ve Japonya’da üniversite eğitimi gören öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Umut KARASEYFİOĞLU, Hatice KUNT ve Mümtaz MÜFTÜOĞLU ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Japon Öğrencilerin Ziyareti
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.