Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/11/2017 09:44:59 - 03/11/2017 09:44:59 - 9862 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında “Nesilden Nesile Renkli Dokunuşlar” Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı.

Rektörlük Binası Senato Salonunda 02 Kasım 2017 Perşembe günü gerçekleştirilen törende işbirliği protokolünün imzaları; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet KARAMAN tarafından atıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, işbirliği protokolü kapsamında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi ikinci sınıf öğrencilerinin Kırklareli Huzurevi yemekhanesinin perde, masa örtüsü ve sandalye giydirmelerinin üretimini yapacaklarını ifade etti. Yaşlıların bu proje sayesinde daha rahat ve daha şık bir ortamda yemek yemelerinin ve sosyal aktivitelere katılmalarının sağlanacağını belirten Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Yüksekokul öğrencilerinin üstlenmiş oldukları görevle sosyal sorumluluk bilinci kazanacaklarını söyledi. ŞENGÖRÜR, konuşmasının sonunda başarılı bir proje olmasını dileyerek Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet KARAMAN’a, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet KARAMAN ise, Kırklareli Huzurevi’nde yaşayan yaşlıların daha kaliteli bir yaşam düzeyine ulaştırılması konusunda işbirliği yapılmasına imkan tanıyan protokolün imzalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR olmak üzere Üniversitemiz öğretim elemanlarına ve öğrencilerine şükranlarını sundu.

protokol

Facebook Twitter Google Plus
“Nesilden Nesile Renkli Dokunuşlar” Projesi İşbirliği Protokolü
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.