Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/11/2017 10:54:25 - 09/11/2017 10:54:25 - 8648 Okunma

Üniversitemizde “Engelli Öğrencilerle Tanışma Toplantısı” düzenlendi. Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul CEYLAN, birimlerdeki engelli öğrenci temsilcileri ve engelli öğrencilerimiz katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında üniversite yönetimi olarak, engelli öğrencilerimizin toplumsal yaşama tam olarak katılmalarını temin etmenin en temel amaçlarından biri olduğunu ifade ederek; engelsiz, ulaşılabilir bir üniversite olma yolunda çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Prof. Dr. ETİ İÇLİ konuşmasının devamında; “Yerleşkelerimizdeki eksiklikleri bütün birimlerimizle ortaklaşa değerlendiriyor ve çözümler üretmeye çalışıyoruz. Birim temsilcilerimiz sizlerle beraber. Karşılaştığınız zorlukları birim temsilcilerinize iletebilirsiniz. Onlar da bizlere karşılaşılan sorunları bildirecek, biz de kurum olarak çözümler üreteceğiz” diye konuştu.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul CEYLAN ise, engelli öğrenci birimin amacı, gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalar ile kampüslerdeki fiziksel iyileştirmeler hakkında bilgiler paylaştı. Çay ve pasta ikramının yapıldığı toplantıda, engelli öğrencilerin sorunlarından ve beklentilerinden bahsedilerek Engelli Öğrenci Birimi temsilcileri ile engellilerin yaşadığı sorunlara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

toplantı

Facebook Twitter Google Plus
Engelli Öğrencilerle Tanışma Toplantısı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.