10/11/2017 18:09:03 - 10/11/2017 18:09:03 - 8132 Okunma

Ebediyete intikalinin 79. yılında büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK, Kırklareli’nde minnet ve saygıyla anıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü Anma Programı, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'ndaki ATATÜRK Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı, saatler 09.05’i gösterdiği sırada iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak bayraklar yarıya indirildi. Program daha sonra Rektörlük Kültür Merkezinde devam etti. Anma töreninde, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Kırklareli Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından Atatürk Oratoryosu sergilendi.

Düzenlenen Programa Kırklareli Vali Vekili Erdoğan BEYPINAR, Milletvekilleri Selahattin MİNSOLMAZ, Vecdi GÜNDOĞDU, Turabi KAYAN, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Cihan UZUN, Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kurum Amirleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

10 Kasım Anma

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü Anma Töreni