Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
23/11/2017 09:58:24 - 24/11/2017 09:58:24 - 8348 Okunma

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırladığı "Narkotik Eğitim Tırı" Üniversitemizde öğrencilerimize uyuşturucunun zararlarını anlattı. 

Kırklareli Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu’nca onaylanan ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan "Hedef Olma Hedefsiz Kalma” projesi çerçevesinde Narkotik Eğitim Tırı, 22 Kasım tarihinde Merkez Yerleşkemiz Merkezi Kafeterya ve Yemekhane Binası önüne geldi. Narkotik Eğitim Tırı, 22-23 Kasım 2017 tarihlerinde 2 gün süre ile Merkez Yerleşkemizde bulunarak eğitim faaliyeti gerçekleştirdi. 

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Emniyet Müdürü Erkin ADALAR ile birlikte Narkotik Eğitim Tırı’nı gezdi. Narkotik Eğitim Tırı sorumlusu uzman eğitmen Yücel SALATAN, Rektörümüz ŞENGÖRÜR ve Emniyet Müdürü ADALAR’a Tır içerisinde özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik eğitim salonuna yerleştirilen 12 dokunmatik monitörde uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri, uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları konularında bilgi verdi.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR yaptığı açıklamada, Narkotik Eğitim Tır’ının Kırklareli Üniversitesi’nde bulunmasından dolayı fevkalade memnun olduğunu belirterek özellikle gençleri hedef alan madde bağımlılığı konusunda farkındalığı arttırmak amacıyla faaliyet gösteren Narkotik Eğitim Tır’ında görevli polisler ile Sosyal Hizmetler Kulübü üyesi öğrencilere teşekkür etti.  

narkotik eğitim

Facebook Twitter Google Plus
Narkotik Eğitim Tır'ı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.