Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/12/2017 13:11:55 - 04/12/2017 13:11:55 - 9650 Okunma

Üniversitemiz ve Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında yürütülen "Nesilden Nesile Renkli Dokunuşlar" Projesinin kapanış toplantısı Kırklareli Huzurevi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet KARAMAN, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN, Kırklareli Huzurevi Müdürü Erdoğan ÇANAKÇI, Teknik Bilimler MYO. Öğretim elemanları, öğrenciler ve huzurevi sakinleri katıldı.

Proje çerçevesinde, Üniversitemiz Teknik Bilimler Yüksekokulu Giyim Üretimi Teknolojisi Programı öğrencileri, huzurevinin yemekhanesi yeniden dizayn etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, toplantıda yaptığı konuşmada, huzurevi sakinlerinin yaşam kalitesinin iyileştirilmesine katkıda bulunduklarını belirterek öğrencilerin de yaşlılarla ilgili farkındalıklarının arttığını ve aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinci kazandıklarını ifade etti. Anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını dile getiren Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, "Her şey unutulacak ama bu hizmetler unutulmayacak. Burada güzel bir dokunuş gerçekleşti. Yaşlılar bizim borçlu olduğumuz insanlardır" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet KARAMAN ise, Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri tarafından Kırklareli Huzurevi Yemekhanesinin perde, masa ve sandalye giydirmelerinin okul atölyesinde üretimi yapılarak yemekhane ortamına yeni ve modern bir görüntü kazandırıldığını söyledi. KARAMAN, başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR olmak üzere projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektörümüz ŞENGÖRÜR, huzurevi sakinleri ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

KLÜ Huzurevi Proje

Facebook Twitter Google Plus
Nesilden Nesile Renkli Dokunuşlar
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.