Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/12/2017 12:23:16 - 04/12/2017 12:23:16 - 7553 Okunma

Üniversitemiz ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Gökkuşağı Düşler Atölyesi” Projesi kapsamında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda bir kahvaltı etkinliği düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN, Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Şahin DEĞER, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri ile Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim-öğretim gören öğrenciler katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, tüm engelli bireylerin ve öğrencilerin Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Üniversitemizin ve öğrencilerimizin birçok sosyal sorumluluk projesinde görev aldığını ifade eden Prof. Dr. ŞENGÖRÜR; engelli öğrencilerin yetenekleri ile düşlerini gerçekleştirmede mücadeleden asla vazgeçmemelerini ve bu mücadelelerinde Üniversite olarak sonuna kadar yanlarında olduklarını vurguladı. 

Gökkuşağı Düşler Atölyesi Proje

Facebook Twitter Google Plus
“Gökkuşağı Düşler Atölyesi” Projesi Kahvaltı Buluşması
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.