Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/12/2017 17:12:15 - 04/12/2017 17:12:15 - 13071 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, Educaturk tarafından 30 Kasım – 01 Aralık tarihlerinde Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (AKKM)  düzenlenen "Yükseköğretim Günleri" etkinliğinde üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Kırklareli Üniversitesi’ni, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Uzmanı Yılmaz KUS temsil etti. Devlet ve vakıf üniversitelerinin katılımıyla gerçekleşen ve Bursa genelinde 150 farklı liseden 12.000 öğrencinin ziyaret ettiği etkinlikte Üniversitemizin tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkanları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak Haziran 2018’de yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde öğrenciler bilgilendirildi. Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkanları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım organizasyonunda, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir tercih olduğuna dikkat çekildi.

fuar KLÜ Tanıtım

Facebook Twitter Google Plus
Kırklareli Üniversitesi, Bursa’da Lise Öğrencileriyle Buluştu
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.