Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/01/2018 12:13:55 - 08/01/2018 12:13:55 - 12472 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, Educaturk tarafından 04  – 05  Ocak 2018 tarihlerinde Tekirdağ Ramada Hotel’de düzenlenen "Yükseköğretim Günleri" etkinliğinde üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Kırklareli Üniversitesi’ni, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi’den Uzm. Yılmaz KUS ve Uzm. Mustafa Emre KAN temsil etti. Devlet ve vakıf üniversitelerinin katılımıyla gerçekleşen ve Tekirdağ genelindeki liselerden 4 bin öğrencinin ziyaret ettiği etkinlikte Üniversitemizin tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkanları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak Haziran 2018’de yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde öğrenciler bilgilendirildi. Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkanları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım organizasyonunda, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir adres olduğuna dikkat çekildi.

tanıtım fuar

Facebook Twitter Google Plus
Kırklareli Üniversitesi Tanıtımı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.