14/02/2018 16:11:51 - 14/02/2018 16:11:51 - 8539 Okunma

Kazakistan Atyrau Devlet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi Müdürü Karlıgaş AŞIRHANOVA, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve Dış İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Neriman HOCAOĞLU BAHADIR ve Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü personeli Uzman Rüveyda ÖZTÜRK BAŞOL’un da hazır bulunduğu ziyarette; Karlıgaş AŞIRHANOVA, Atyrau Devlet Üniversitesi’nin akademik ve bilimsel faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Atyrau Devlet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi Müdürü Karlıgaş AŞIRHANOVA’yı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Prof. Dr. ŞENGÖRÜR; her iki üniversite arasında Aralık 2017 tarihinde imzalanmış olan Erasmus+ anlaşmasının yanı sıra ikili anlaşmalar yapılmasının Türkiye - Kazakistan ilişkilerinin daha da gelişmesi noktasında önemli katkılar sunacağını ifade etti.

akademik ziyaret Kazakistan