Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/02/2018 09:19:05 - 19/02/2018 09:19:05 - 11790 Okunma

Üniversitemiz ve İş Yatırım işbirliği ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde kurulan "Finans Laboratuvarı", 16 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine açıldı.

Finans Laboratuvarı açılış törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ, Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, İş Yatırım Menkul Kıymetler AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Yiğit ARIKÖK, İş Bankası Kırklareli Şubesi Müdürü İbrahim ERDOĞAN ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik ve idari personeli katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR; “Öğrencilerimiz ‘Finans Laboratuvarı’mızda Finansal Yönetim, Yatırım Analizi ve Portföy Yönetimi, Finansal Tablolar Analizi gibi finans, muhasebe, ekonometri ve istatistik alanlarındaki dersleri için bilgisayar destekli uygulamalı eğitim yapacaklar. İşlem piyasalarını TradeMaster uygulaması ile demo şeklinde de olsa uygulayarak tanıyacaklar. İş Yatırım'ın TradeMaster Kampüs projesi kapsamında Üniversitemize kazandırdığımız bu laboratuvar büyük bir fırsattır ve öğrencilerimize önemli katkılar sunacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İş Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Yiğit ARIKÖK ise, “Trademaster Kampüs” projesi kapsamında 19. Laboratuvarı açmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek öğrencilere laboratuvardan en iyi şekilde faydalanmaları tavsiyesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve İş Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Yiğit ARIKÖK, Finans Laboratuvarı’nın açılış gongunu çaldılar. Tören hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Finans Laboratuvarı Tören

Facebook Twitter Google Plus
Finans Laboratuvarı Açılış Töreni
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.