23/02/2018 10:20:24 - 23/02/2018 10:20:24 - 10247 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Meslek Yüksekokulları Koordinatörleri Toplantısı, 22 Şubat Perşembe günü birlik üyesi dört üniversitenin katılımıyla Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ başkanlığında Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen ve Meslek Yüksekokullarının mevcut durumu ile Uygulamalı Eğitime Geçiş konularının değerlendirildiği toplantıya; Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü (MEYOK) Prof. Dr. Şefik KURULTAY, Trakya Üniversitesi MEYOK Koordinatörü ve İpsala MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi MEYOK Koordinatörü ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU; Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, Vize MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nihat Kamil ANIL, Lüleburgaz MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN; Trakya Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış ÖZKAPI, Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa FİLİZ; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan MYO Müdürü Prof. Dr. Murat YILDIRIM; Namık Kemal Üniversitesi Çorlu MYO Müdürü Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Bilal BİLGİN ve Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökmen KANTAR katıldı.

MEYOK TÜB KLÜ MYO