Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/09/2020 14:16:15 - 03/09/2020 14:16:15 - 4871 Okunma

Yurtdışındaki Filistinli Alimler Heyeti Derneği Başkanı Dr. Newaf TAKRORİ ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında 03 Eylül 2020 Perşembe günü gerçekleşen görüşmede, Üniversitemizde öğrenim gören Filistinli öğrenciler hakkında istişarede bulunuldu.

Dr. Newaf TAKRORİ ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemizde 8 Filistinli öğrencinin öğrenim gördüğünü ifade etti. Kırklareli Üniversitesi’nin kapılarının Filistinli öğrenciler ile birlikte dünyanın her yerinden gelecek uluslararası öğrencilere açık olduğunu belirten ŞENGÖRÜR, Türkiye ile Filistin’in ortak tarihsel-kültürel değerlere sahip olduğunu ve her zaman kardeş Filistin halkının yanında olduklarını söyledi.

Dr. TAKRORİ ise, misafirperverliğinden dolayı Rektörümüze şükranlarını sundu. Türkiye’ye Filistin meselesinde gösterdiği duyarlılıktan ötürü müteşekkir olduklarını söyleyen TAKRORİ, ziyaretin sonunda Rektörümüze Mescid-i Aksa görselinin yer aldığı tablo takdim etti.

ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
YURTDIŞINDAKİ FİLİSTİNLİ ALİMLER HEYETİ DERNEĞİ’NDEN REKTÖRÜMÜZ ŞENGÖRÜR’E ZİYARET
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.