Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/09/2020 14:39:10 - 18/09/2020 14:39:10 - 7204 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, inşaat çalışmaları sona eren III. Merkezi Derslikler Binasında 17 Eylül 2020 Perşembe günü incelemede bulundu.

Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdüsselam ARI, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU, Mimar İlknur ÖZÜDOĞRU ve yüklenici firma yetkilileriyle birlikte binayı gezen Rektörümüz ŞENGÖRÜR; III. Merkezi Derslikler Binasının tamamlanmasıyla birlikte Kırklareli Üniversitesi’nin hedeflerinde ve misyonuna uygun olarak daha güçlü ve modern bir konuma geldiğini söyledi.

Her bir fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulunda mesleki ve teknik anlamda üst düzey imkânlara sahip olduklarını vurgulayan ŞENGÖRÜR, konuşmasına şöyle devam etti:

“Son teknolojiyle donatılmış laboratuvarlarımız ve dersliklerimizle eğitimde çağdaş ortamları öğrencilerimizin hizmetine sunmaktayız. Bu imkanlarımıza 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren 3. Merkezi Derslikler Binamızı da ilave ediyoruz. Hukuk Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi öğrencilerimiz, modern mimarisiyle göz kamaştıran III. Merkezi Derslikler Binamızda öğrenimlerine devam edecekler.

30.567 m² kapalı alanı bulunan ve 6 blok şeklinde inşa edilen binada 61 derslik (2 adet bilgisayar dersliği, 36 adet 54 kişilik derslik, 20 adet 90 kişilik derslik, 3 adet 264 kişilik amfi derslik), 3 adet dekan odası, 6 adet dekan yardımcısı odası, 5 adet bölüm başkanı odası, 80 adet çalışma ofisi ve 1 adet konferans salonu bulunuyor. Ayrıca 36’sı kapalı olmak üzere toplam 194 araç kapasiteli otoparkımız da mevcut.

Nitelikli eğitim ve öğretim için akademik kadromuz ile birlikte fiziki alt yapımızı da güçlendirmeye ve Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamaya yönelik her alanda çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.”

KLÜ Derslik

Facebook Twitter Google Plus
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ III. MERKEZİ DERSLİKLER BİNASI TAMAMLANDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.