18/09/2020 17:41:08 - 18/09/2020 17:41:08 - 4966 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün yürütücüsü olduğu Üniversitemizin “Evde Palyatif Bakım için Açık ve Uzaktan Eğitim” (Open and Distance Education for Palliative Care at Home) başlıklı KA204 Avrupa Birliği Projesinin üçüncü online toplantısı 18 Eylül 2020 Cuma günü gerçekleştirildi.

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL; evde sürekli bakıma muhtaç hasta yakınlarını ve profesyonel hastabakıcıları eğitmeyi hedef alan projenin mevcut durumu, hedefleri ve uzaktan eğitim içeriklerinin hazırlanma süreçleri ile ilgili bilgiler verdi. Toplantıda ayrıca; Türkiye ile birlikte proje ortağı ülkeler; İtalya, Polonya, Romanya ve Bulgaristan’dan ülke temsilcileri tarafından projeye dair bilgi ve öneriler paylaşıldı.

Proje KLÜ

PROJE TOPLANTISI