Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/10/2020 11:34:08 - 09/10/2020 11:34:08 - 7372 Okunma

Üniversitemizin banka promosyonuyla ilgili olarak yürüttüğü süreç, personelimizin yüzlerini güldürecek şekilde neticelendi. 

Maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen ihaleye Kırklareli’nde bulunan beş banka katıldı. Üniversitemizin yürüttüğü süreç sonucunda 3 yıl süre için oluşturulan anlaşma için Yapı Kredi  ile imza atıldı.Üniversitemiz ile Yapı Kredi Kırklareli Şubesi arasında yeni döneme ait maaş protokolü, 08 Ekim 2020 Perşembe günü düzenlenen törende imzalandı. Protokolün imzaları Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Yapı Kredi Bölge Müdürü Umut DURAN ve Kırklareli Şube Müdürü Ali Koray BAYRAK tarafından atıldı. İmza töreninde Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK de hazır bulundu. 

Üniversitemizle aynı tarihte yapılan ihalelerle kıyaslandığında başarılı bir ihale süreci yürüttüklerini belirten Rektörümüz ŞENGÖRÜR, protokolün tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diledi.

Yapılan sözleşme gereği 01.01.2021 tarihinden itibaren üç yıl süreyle Üniversitemiz personelinin maaş ve diğer ödemeleri Yapı Kredi Kırklareli Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Protokole göre; promosyon, bankadan maaş alan personelimize (öğretim elemanı, memur ve işçi) 15 Ocak 2021 tarihinde ödenecek ve söz konusu tarihten sonra Kırklareli Üniversitesi kadrosuna katılacak yeni personeller de bu haktan yararlanacak.

Sözleşme, 2023 Aralık ayı sonuna kadar devam edecek.

 

Promosyon KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
1
2
2
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.