10/11/2020 16:32:55 - 10/11/2020 16:32:55 - 6477 Okunma

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Ek Bina Yapımı görüşmeleri video konferans yöntemiyle geniş katılımla gerçekleştirildi.

Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN başkanlığında yapılan toplantıya; Ak Parti Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ, Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, İl Genel Meclisi Başkanı Aydın KARAKOÇ, CHP İl Başkanı Alaaddin GÜNCER, MHP İl Başkanı Şaban SAVAŞAN ve ilgili kurum amirleri katıldı.

09 Kasım 2020 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıda Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 250 Yataklı Ek Bina Yapımı görüşüldü. Sağlık Bakanlığı Yatırım Programına alınan 250 Yataklı Ek Bina tamamlandığında 500 yataklı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak faaliyetini sürdürecek.

Ek Bina Hastane