13/11/2020 17:10:16 - 13/11/2020 17:10:16 - 4597 Okunma

“Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı" kapsamında “Gıda” odak alanında ihtisaslaşan Üniversitemizde “Stratejik Yol Haritası Hazırlama” çalışmalarına başlandı.

“Gıda” odak alanında “Stratejik Yol Haritası Hazırlama” toplantılarının birincisi 12 Kasım 2020 Perşembe günü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR başkanlığında TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) uzmanları Barış ÇARIKÇI ve Seda CELEP ile Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü personelinin katılımıyla Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda “Gıda” odak alanında ihtisaslaşan Üniversitemizin stratejik yol haritasına ilişkin yapılması gerekenler ve hedefler hakkında değerlendirmeler yapıldıktan sonra Gıda Mühendisliği Bölümü akademik personeli ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Toplantının ardından TÜSSİDE uzmanları Barış ÇARIKÇI ve Seda CELEP Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

İhtisaslaşma KLÜ Gıda

İhtisaslaşma Toplantı