18/11/2020 16:22:54 - 18/11/2020 16:22:54 - 4845 Okunma

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla atama/alım yapılacak 1 adet Sürekli İşçi kadrosu için değerlendirme sonuçları aşağıda belirtilmiştir.

19 Kasım 2020 Perşembe günü saat 16:30’da yapılacak kura çekimlerini adaylar istemeleri halinde Üniversitemizin resmi instagram hesabından kirklar_uni izleyebileceklerdir.

İlanen duyurulur.

-1 adet Sürekli İşçi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) Kuraya Katılmaya Hak Kazananlar Listesi

Sürekli İşçi KLÜ