23/12/2020 16:49:28 - 23/12/2020 16:49:28 - 3645 Okunma

Kırklareli İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nuri Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Emrah AKOL ile Şevki ULUDAĞ, 21 Aralık 2020 Pazartesi günü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR’u ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı" kapsamında “Gıda” odak alanında ihtisaslaşan Üniversitemizde, Arıcılık, Bal ve Arı Ürünleri konusunda yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunularak işbirliği konuları değerlendirildi.

Görüşmeye; Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhan COŞKUN, Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Harun URAN ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ de katıldı.

Arıcılık İhtisaslaşma KLÜ

ZİYARET