24/12/2020 18:57:13 - 24/12/2020 18:57:13 - 3657 Okunma

Üniversitemiz Rektörlüğü ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında yapılan toplu iş sözleşmesi toplantılarının ikincisi, 24 Aralık 2020 Perşembe günü Üniversitemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sürekli işçi kadrosunda görevli personelimizin özlük ve sosyal haklarının masaya yatırıldığı toplantıya; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Daire Başkanları, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, KOOP-İŞ Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur ÜZMEZ ve Sendika temsilcileri katıldı.

İşçilerin talepleri üzerinde karşılıklı fikir beyanlarında bulunulan ve oldukça faydalı geçen toplantının ardından önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıyla birlikte Rektörlüğümüz ile KOOP-İŞ Sendikası arasında toplu iş sözleşmesinin imzalanması bekleniyor.

Toplantı

Toplu İş Sözleşmesi Toplantısı