25/12/2020 14:58:42 - 25/12/2020 14:58:42 - 4215 Okunma

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bulunan; Türkiye Bilimler Akademisi’nin (TÜBA), 2020 yılı Akademi Ödüllerinin sahipleri açıklandı.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Kübra FETTAHOĞLU, Bilimsel Telif Eser Programı (TESEP) kapsamında sosyal bilimler kategorisinde “Rasathane-i Âmire” başlıklı eseriyle Fuat Sezgin Özel Ödülüne layık görüldü.

TÜBA-TESEP Ödülleri, nitelikli Türkçe bilimsel telif eser yazımının özendirilmesi bakımından en prestijli ve özel bir öneme sahip ödüllerdendir.

TÜBA Akademi Ödüllerini almaya hak kazanan bilim insanlarına ödülleri, ilerleyen günlerde belirlenecek tarihte, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek törenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilecektir.

Akademisyenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

TÜBA Ödül KLÜ