Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/01/2021 15:18:56 - 06/01/2021 15:18:56 - 3348 Okunma

Üniversitemiz ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Üniversitemiz yöneticileri ile KOOP-İŞ Sendikası temsilcileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde, Üniversitemiz bünyesinde sürekli işçi kadrosunda çalışan personelimizin ekonomik ve sosyal durumları ile çalışma şartlarında iyileştirmeler sağlayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varılarak 01.11.2020 - 31.12.2022 tarihlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, 06 Ocak 2020 tarihinde Üniversitemiz Yönetim Kurulu Salonunda imzalandı.

Toplu İş Sözleşmesini Üniversitemiz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK imzalarken, KOOP-İŞ Sendikası adına ise Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur ÜZMEZ ve diğer sendika temsilcileri imzaladı.

Rektörümüzden Hayırlı Olsun Mesajı

Üniversitemizde sürekli işçi statüsünde görev yapan çalışanlarımızın özlük haklarının iyileştirilerek daha yüksek bir refah seviyesine sahip olmaları için mevcut şartlarda ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini teminat altına almanın yanı sıra düzenli ve verimli çalışmalarını sağlamak amacıyla imzalanan toplu iş sözleşmesinin, Üniversitemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diledi.

KLÜ Sözleşme

Facebook Twitter Google Plus
TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.