11/01/2021 11:34:45 - 11/01/2021 11:34:45 - 3241 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu (PMYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri tarafından ‘’ Pandemi Döneminde Eğitim Teknolojileri” konulu online konferans düzenlendi. ZOOM programı üzerinden düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ümit Güneş ve PMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Mülayim, Öğr. Gör. Onur Günaydın, Öğr. Gör. Mehmet Sali ve çok sayıda öğrenci katıldı.Etkinlikte Güneş, pandemi döneminde dijitalleşmenin çok fazla olduğuna vurgu yaparak dijitalleşmenin getirdiği teknik faydalardan bahsetti. Güneş, pandemi sürecinde araştırma konusunu ele aldı. Güneş ayrıca yapmış olduğu sunumunda Web of Science’ın akademik arama motoru, tez ve makale için arama sitesi olduğunu; Google Scholar’ın genel makale aramada, Scopus’un makale indirmede, Zotero’nun ise atıf vermede nasıl kullanılacağını anlattı.
Etkinlik soru cevap bölümünün ardından PMYO Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Ali Mülayim’in teşekkür konuşması ile sona erdi.

EĞİTİM EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANS

PANDEMİ EĞT 1