15/01/2021 16:54:29 - 15/01/2021 16:54:29 - 3767 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ’i makamında ziyaret etti.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Hukuk Fakültesi Dekan V. olarak göreve başlayan Prof. Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ’e 15 Ocak 2021 Cuma günü hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Rektör danışmanları Doç. Dr. Muharrem EKŞİ ve Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ile birlikte ziyaret ettikleri Hukuk Fakültesinin ihtiyaçlarını Dekan Vekili Prof. Dr. GÜNEŞ’le değerlendirdiler. Bu çerçevede fakültemizin uluslararası işbirliği ve proje konuları ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dekan V. GÜNEŞ ise, Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesine hizmet edecek olmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu belirtti. Gerçekleştirilen ziyarette Prof. Dr. GÜNEŞ, Fakültenin mevcut durumu ve hedefleriyle ilgili Rektörümüze bilgi arz etti.

ziyaret KLÜ