Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/01/2021 15:58:54 - 26/01/2021 15:58:54 - 5002 Okunma

Üniversitemiz koordinatörlüğünde, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ortaklığında kurulması teklif edilen  “Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi” Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun bulunmuştur.

Kırklareli Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı" 3. çağrısı kapsamında “GIDA” alanında ihtisaslaşacak yükseköğretim kurumu olarak belirlenmiş olup bu alandaki çalışmaları devam etmektedir. 

Ayrıca, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi koordinatörlüğünde, Kırklareli Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi ortaklığında kurulması teklif edilen  “Hayvancılık Sektöründe Dijital Teknolojiler Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi” Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun bulunmuştur.

Gıda odak alanında bir İhtisas Üniversitesi olarak Gıda Arzı Güvenliği konusunda da çalışmalar yaparak “Tarladan Çatala” sloganı ile “Tarım, Gıda ve Hayvancılık” alanlarında yapılacak çalışmalarda çatı görevi üstlenmiş bulunmaktayız.

İhtisaslaşma Tarım Gıda Hayvancılık

Facebook Twitter Google Plus
2
1
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.