29/01/2021 14:33:31 - 29/01/2021 14:33:31 - 3500 Okunma

2020 TÜBA Uluslararası Akademi, GEBİP ve TESEP Ödülleri Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 28 Ocak 2021 Perşembe günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen törende sahiplerini buldu.

Bilimsel Telif Eser Programı (TESEP) kapsamında “Rasathane-i Âmire” başlıklı eseriyle Fuat Sezgin Özel Ödülüne layık görülen Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Kübra FETTAHOĞLU’na ödülü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından tevdi edildi.

Çalışmalarıyla üstün başarı göstererek bu önemli ödülü kazanan ve ödülünü Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden törenle alarak Üniversitemize bu gurur anını yaşatan öğretim elemanımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Ödül TÜBA KLÜ