Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/02/2021 14:55:03 - 08/02/2021 14:55:03 - 3777 Okunma

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdir ve tensipleriyle Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü Üniversitemiz yönetimi Rektörlük Binası girişinde karşıladı.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR’e yönetim adına Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Muharrem EKŞİ, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ve İç Denetçi Yıldırım ÇELİK tarafından çiçek takdim edildi.

Karşılamanın ardından Senato Üyeleriyle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, şöyle konuştu:

“Kırklareli Üniversitesi Rektörlük görevine Yükseköğretim Kurulu'nun önerisi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın takdir ve tensipleri ile yeniden atanmış bulunmaktayım.

Şahsımı bu onurlu göreve tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ'a ve Yükseköğretim Kurulu Üyelerine şükranlarımı arz ediyor, desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum.

Rektörlük görevini tecrübe etmiş birisi olarak Üniversitemize, Şehrimize ve Ülkemize yeniden hizmet etme imkânına sahip olmak şahsım için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır.

Tabi şahsımın bu görev için uygun ve başarılı görülmesi siz değerli mesai arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmaların bir neticesidir. Bu bakımdan sizlere de çok teşekkür ediyorum. 4 yılda yaptığımız işler sayfalara sığmaz. Amacımız Üniversitemizin gelişmesi için gerekli işleri ve projeleri hayata geçirmekti. Tabi bunları yaparken sizleri motive ederek diğer konuları sizlere yansıtmadan sadece işimizle ilgili konuları sizlerle paylaşarak Üniversitemizin pozisyonunu daha ileri götürmeye gayret ettik. İnşallah önümüzdeki süreçte 4 yıl boyunca yine aynı performansı göstererek yeni yükseköğretim vizyonu doğrultusunda faaliyete geçirdiğimiz birim ve projeleri geliştirmek ve Üniversitemizin saygın üniversiteler arasındaki yerini alması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve üniversitemizin gelişimine katkı sunacak vatandaşlarımızın iş birliği ile çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz.

Bu vesileyle atama kararının Kırklareli Üniversitesi mensuplarına ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

Atama KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
1
3
2
4
5
6
7
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.