Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
10/02/2021 13:03:05 - 10/02/2021 13:03:05 - 1645 Okunma

"Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma" programı kapsamında Üniversitemizin Ar-Ge Stratejisi ve Yol haritası hazırlık çalışmalarının yürütülmesi aşamasında Üniversitemiz ve TÜBİTAK TÜSSİDE tarafından Kırklareli’nde Süt ve Süt Ürünleri, Bitkisel Yağ, Et Ürünleri, Arıcılık Ürünleri ve Bağcılık Ürünlerinde faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle birlikte 26.01.2021-03.02.2021 tarihleri arasında online çalıştaylar düzenlendi.

Zoom programı üzerinden düzenlenen çalıştaylara; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, TÜBİTAK TÜSSİDE Enstitü Müdürü İsmail DOĞAN, Başuzman Araştırmacı Barış ÇARIKCI, Uzman Araştırmacı Seda CELEP, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Teknoloji Transfer Ofisi, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi, Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü temsilcileri  ile sektör temsilcileri katıldı.

Çalıştaylarda, seçilen sektörlerin bölgesel ve ulusal rekabetçilik açısından mevcut durumları değerlendirilerek sektörlerin daha rekabetçi olması için gerekli olan ihtiyaçlar belirlendi. Kırklareli Üniversitesi ile işbirliği imkânları değerlendirildi.

Çalıştay KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
1
2
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.