17/02/2021 15:16:09 - 17/02/2021 15:16:09 - 1962 Okunma

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdir ve tensipleriyle Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 17.02.2021 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenen törende Rektörlük Atama Belgesini YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ’tan teslim aldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. SARAÇ, Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR’e tebriklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, yaptığı açıklamada; “Bu önemli görevi şahsıma yeniden tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a şükranlarımı arz ediyorum. YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ'a, YÖK Üyelerine, Üniversitemizin başarısına katkı sunan çalışma arkadaşlarıma ve desteğini eksik etmeyen herkese ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Atama Rektörlük YÖK KLÜ

ATAMA BELGESİ TAKDİMİ