23/02/2021 19:11:36 - 23/02/2021 19:11:36 - 1983 Okunma

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Trakya Bölge Müdür Yardımcısı Sercan KURU, TPAO İş Güvenliği ve Çevre Koruma Müdürü Ebru MİNSOLMAZ ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında 23.02.2021 tarihinde gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yeniden Üniversitemiz Rektörlüğü görevine atanan Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR’e “hayırlı olsun” dileklerini ileten TPAO Bölge Müdür Yardımcısı KURU ve İş Güvenliği ve Çevre Koruma Müdürü MİNSOLMAZ, Rektörümüze yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz ŞENGÖRÜR, misafirlerine iyi niyet dilekleri için teşekkür etti.

Ziyaret Tebrik

Tebrik Ziyareti