Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
01/03/2021 15:19:49 - 01/03/2021 15:19:49 - 636 Okunma

Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük Makamında sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Vali BİLGİN, Rektörümüz ŞENGÖRÜR’ün her geçen gün büyüyerek İlimizin göz bebeği haline gelen Kırklareli Üniversitesi’ne yeniden atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni dönemin Üniversitemize ve Kırklareli’ne hayırlı olması dileğinde de bulunan BİLGİN, Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR ise, yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdirleriyle yeniden Rektörlük görevine atandım. Üniversite olarak başarılı bir 4 yıl geçirdik. Sayın Valimiz de görev yaptığımız süre içerisinde her zaman bizlere destek verdi. İnşallah önümüzdeki 4 yıl boyunca yine aynı başarıyı göstererek Yeni Yükseköğretim Vizyonu doğrultusunda faaliyete geçirdiğimiz birim ve projeleri geliştirmek ve Üniversitemizin saygın üniversiteler arasındaki yerini alması için çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Yeniden atanmam dolayısıyla ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Sayın Valimiz Osman BİLGİN’e nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
1
2
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.