02/03/2021 14:21:46 - 02/03/2021 14:21:46 - 1368 Okunma

EĞİTİMLERİ DÜZENLENECEKTİR

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Mart (2021) ayı içerisinde Temel İlkyardım ve Temel İlk Yardım Güncelleme eğitimleri düzenlenecektir. Başvuruların en geç 5 Mart 2021 Cuma gününe kadar yapılması gerekmektedir.

Eğitmenler

Dr. Öğr. Üyesi İlknur Metin AKTEN

Öğr. Gör. Vedat AÇAR

Toplam Kurs Saati

Temel İlk Yardım Eğitimi 16 saat

Temel İlk Yardım Güncelleme Eğitimi 8 saat

Sınav ve Belgelendirme

16 saatlik Temel İlk Yardım eğitimini tamamlayanlara eğitim sonrası farklı bir günde Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından teorik ve uygulama sınavı yapılacak ve bu sınavlardan başarılı olanlara İl Sağlık Müdürlüğü onaylı İlk Yardımcı Sertifikası verilecektir. Katılımcılar eğitimlerin tamamlanmasını takip eden bir ay içerisinde sınavlara katılmalıdır. Her katılımcı sınavlara en fazla iki kez katılabilir. İkinci sınavdan da kalanların eğitimleri tekrar etmesi gerekmektedir.

Kurs Ücreti

Temel İlk Yardım Eğitimi 340 TL (Birinci sınav ücreti dâhil)

Temel İlk Yardım Güncelleme Eğitimi 200 TL

Kesin Kayıt Son Tarih