04/03/2021 17:19:49 - 04/03/2021 17:19:49 - 955 Okunma

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan ALTINTEL beraberindeki heyetle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında 04.03.2021 tarihinde gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yeniden Üniversitemiz Rektörlüğü görevine atanan Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR’ü tebrik eden Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ALTINTEL, Rektörümüze yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz ŞENGÖRÜR, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ALTINTEL ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyarette Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ALTINTEL’e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail ALAYAYLA, Genel Sekreter Umut KARASEYFİOĞU, Basın Yayın Danışmanı Hatice DENKTAŞ ve Lüleburgaz eski Tarım ve Orman İlçe Müdürü Celal TULGAR eşlik etti.

Ziyaret

.