Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
10/03/2021 16:02:07 - 10/03/2021 16:02:07 - 623 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışma ekibiyle bir araya geldi.

Rektörlük Senato Odasında 09.03.2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü Koordinatörü Doç. Dr. Emel PELİT, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat ÖZTÜRK, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN, Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Selin ÖZDEN ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ katıldı.

Toplantıda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görülerek Üniversitemiz koordinatörlüğünde, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ortaklığında kurulan “Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi” nin yapacağı çalışmalar görüşüldü.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, toplantının sonunda Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin kurulma sürecinde katkı sunan çalışma ekibi üyelerini tebrik etti.

Gıda Toplantı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
GIDA ARZI GÜVENLİĞİ ve DİJİTALLEŞME ORTAK UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ TOPLANTISI YAPILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.