Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/04/2021 10:47:03 - 08/04/2021 10:47:03 - 1221 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Muharrem EKŞİ’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

07.04.2021 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, el birliğiyle uyum içerisinde çalışarak Üniversitemizin potansiyelini geliştirme gayretinde olduklarını söyledi. Amaçlarının Üniversitemizi geliştirmek ve Şehrimiz başta olmak üzere, Ülkemiz için değer üretmek olduğunu vurgulayan Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, “Üniversitemizin bugün bulunduğu yerden daha iyi noktalara gelmesi ve saygın üniversiteler arasındaki yerini alması için tüm personelimizle birlikte çalışmalarımıza özveriyle devam edeceğiz” dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Doç. Dr. Muharrem EKŞİ ise; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e teşekkür ederek Sosyal Bilimler Enstitüsünün yapısı, Anabilim Dalları, sürdürülen eğitim, projeler ve hedeflenen çalışmalarla ilgili bilgiler arz etti.

Ziyarete Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Nuri Gökhan TOPRAK ve Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ de katıldı.

Ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.