12/05/2021 14:01:49 - 12/05/2021 14:01:49 - 774 Okunma

Millet olarak iyiliklerin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle bu bayram da bayram ziyaretleri gerçekleştiremeyecek ve sevdiklerimize kavuşamayacağız. İnanıyorum ki bizler azimle, gayretle ve sabırla dayanışma içerisinde bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Her ne kadar fiziki olarak bir araya gelemesek de bayram sevincini gönüllerimizde çoğaltacağız. Milli birliğimizin sembolü olan Ramazan Bayramımızı evlerimizden sevdiklerimizi telefonla arayarak kutlayacağız. Daha nice güzel bayramlarda hep birlikte olacak, büyüklerimizin ellerinden öpüp, küçüklerimizle kucaklaşacağız.

Bu duygularla akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve aileleri ile tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar; sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

Rektör