05/07/2021 16:48:39 - 05/07/2021 16:48:39 - 1129 Okunma

Kırklareli Kofçaz Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Salih KAYA, 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Kofçaz Kaymakamı KAYA’ya yeni görevinde başarı dileklerinde bulunarak, “Kırklareli Üniversitesi olarak öğrencilerimizi tüm çalışmalarımızın odak noktasına koyuyoruz. Bu bilinçle sürekli gelişmeyi temel alıyor, geleceğimizin mimarı gençlerimizi en iyi şekilde yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. İlimizin Kofçaz İlçesine Kaymakam olarak atanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunumuz Salih KAYA’ya başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

Kofçaz Kaymakamı Salih KAYA ise, misafirperverliği ve başarı dilekleri için Rektörümüze teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

Kaymakam Ziyaret KLÜ

KOFÇAZ KAYMAKAMI SALİH KAYA’DAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET