Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/09/2021 11:27:44 - 06/09/2021 11:27:44 - 826 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 03 Eylül 2021 Cuma günü TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un teşrifleriyle Kırklareli’nde düzenlenen bir dizi temas ve programlara katıldı.

TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, ilk olarak Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN’i Valilik makamında ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan TBMM Başkanı Sayın ŞENTOP, Vali BİLGİN ile bir süre görüşerek brifing aldı.

Cuma namazını Vali Osman BİLGİN, AK Parti Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve vatandaşlarla birlikte tarihi Hızırbey Camii'nde eda eden TBMM Başkanı Sayın ŞENTOP, Cuma namazı sonrası vatandaşlar ve esnaf ile biraraya gelerek, hasbihal etti. Ardından şehrimizin ilk yerleşim merkezi olan Yayla Mahallesi'nde Atatürk Evi'ni, İl Özel İdaresine ait Kültür ve Sanat Evi'ni ve Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisini gezerek, incelemelerde bulundu.

Yayla mahallesinde tarihi ve kültürel yapıların gezilmesinin ardından TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP Yayla Parkı’nda Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi.  Sayın ŞENTOP, muhtarlar ile hasbihal ederek, isteklerini dinledi.

Yayla mahallesi ziyareti ve Muhtarlar buluşmasının ardından TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un teşrifleri ile Ülkemizde ilklerin OSB’si olan Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinde “Geleceğin OSB'si” mottosuyla başlanan çalışmalardan yapımı tamamlanan, alt ve üst yapı tesisleri ile 20 sanayi tesisinin temel atma ve açılış töreni gerçekleştirildi. Program OSB tanıtımını içeren video gösterisinin izlenmesiyle başladı. Konuşmaların ardından TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, protokol üyeleri, OSB firma yetkilileri ve vatandaşların katılımlarıyla açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından Organize Sanayi Bölgesinde son dönemde yatırıma başlayan firmalara plaketleri takdim edildi.

TBMM KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.