29/09/2021 15:37:16 - 29/09/2021 15:37:16 - 925 Okunma

Covid-19 pandemi tedbirleri sebebiyle yaklaşık 1 buçuk yıldır online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirilen senato ve yönetim kurulu toplantısı, uzun bir aranın ardından ilk defa yüz yüze gerçekleştirildi.

Rektörlük Senato Odası’nda 29 Eylül 2021 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında düzenlenen 2021-2022 akademik yılının ilk senato ve yönetim kurulu toplantısına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ile diğer senato üyeleri katıldı.

Senato üyelerinin çeşitli konulardaki fikir ve önerilerini dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, uzun bir aradan sonra yeniden yüz yüze eğitimin başlamasının mutluluk verici olduğunu belirterek bu dönemde hem öğrencilere hem de akademik ve idari personele önemli görevler düştüğünü söyledi.

Senato Toplantı KLÜ

.