Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
30/09/2021 16:01:56 - 30/09/2021 16:01:56 - 881 Okunma

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 30 Eylül 2021 Perşembe günü II. Merkezi Derslikler Binası I No’lu Konferans Salonunda akademik danışmanlar ve öğrenci kulüplerinin katılımı ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, öğrenci kulüplerinin öğrencilerin hayatında hem okurken hem de mezun olduktan sonra önemli bir yer tutacağını ifade etti. Üniversitemizde öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik çok sayıda öğrenci kulübü olduğunun altını çizen Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, “Üniversiteye girdiğiniz ilk günden itibaren istediğiniz alanda üye olarak veya yönetim kadrosuna dâhil olarak öğrenci kulüplerinde görev alabilirsiniz. Hobileriniz ya da okuduğunuz bölümle ilgili kulüplere katılabilirsiniz. İlgi alanınıza yönelik kulüpler yoksa arkadaşlarınızla bir araya gelip yeni bir kulüp kurabilirsiniz. Kulüplere katılmak üniversiteye yeni başlayanlar için arkadaşlıklar kurma ve sosyal çevre oluşturma konusunda faydalı olacaktır. Öğrencilik sadece derslerle sınırlı değildir. Ders dışı zamanlarınızda bu tarz etkinliklere katılarak sosyal hayatınızı daha renkli bir hale getirebilirsiniz” dedi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Caner Yahya BOYAR ise konuşmasında öğrenci kulüpleri ile ilgili genel bilgilendirmelerde bulanarak öğrenci kulüplerinin yönergede belirtilen kurallara uyması gerektiğine dikkat çekti. Üniversitemizde 83 öğrenci kulübü bulunduğunu söyleyen BOYAR, öğrencilerin öğrenci kulüpleri ile ilgili gerekli bilgilere Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sayfasında bulunan öğrenci kulüpleri bölümünden ulaşabileceklerini belirtti.

Toplantı, akademik danışmanların ve öğrencilerin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Öğrenci Kulüpleri Toplantı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZDE ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.